Friluftslivsområder

Oppdal har store og varierte naturområder for mange forskjellige friluftslivsaktiviteter sommer som vinter.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Rauøra friluftsområde

Rauøra badestrandRauøra ligger ved Gjevilvatnet i Gjevilvassdalen, og den 1,5 km lange sandstranda er et meget populært utfartsområde på varme sommerdager. Området er opparbeidet med toalettanlegg, informasjonstavle og to parkeringsplasser med plass til i alt 140 biler.

Det er skiltet fra Rv70 til Gjevilvassdalen, og videre skilting fra Gjevilvassvegen til Rauøra. Det er bomvegavgift på Gjevilvassvegen. 

 

Badeliv i KullsjøenKullsjøen friluftsområde

Kullsjøen friluftsområde ligger like sør for Oppdal sentrum, like ved E6, og er et attraktivt nærmiljøområde med badeplass, lekeplass, grillplasser, bord og benker, toalettbygg, parkeringsplass og turstier gjennom området.

Elgtjønna

Elgtjønna ligger lunt og fint til i Kåsen, lett tilgjengelig for alle. Start ved parkeringsplasen på skytebanen og følg merket sti/veg. Ved Elgtjønna er det satt opp rastebord og gapahuk med bålpanne. Turen er godt tilrettelagt for rullestolbrukere.

 

TurApp Oppdal

OPPDAL:365 AS er en gjeng med ekte oppdalspatrioter. De henter inspirasjon fra den lett tilgjengelige naturen vår; når vi ikke sitter inne på kontoret er vi ute i skogen eller på fjellet. Endelig kan vi dele våre turer med deg!

TurApp Oppdal (ekstern link)

Tur og sykkelkart

Turkart

Kartet over tur- og sykkeløyper får du kjøpt i servicetorget på rådhuset.

Pris 50 kr


Publisert: 26.01.2016 14:32
Sist endret: 29.01.2018 15:38