Hjem for en 50-lapp

Oppdal kommune tilbyr i samarbeid med Trøndelag fylkeskommune finansiering av drosjetransport på kveldstid i helger og utvalgte feriedager. Dette for å sørge for trygg transport av våre barn og unge på kveldstid.

Telefonnummer til Oppdal drosjesentral 72 42 12 05

Når kan du benytte "hjem for en 50-lapp"?

Fredag kveld/natt og lørdag kveld/natt fra kl 22:00 til 02:00 i tidspeiroden 1. September - 1. Juni.

I tillegg gjelder ordningen fra og med 2. juledag til og med nyttårsaften, samt skjærtorsdag.

Tilbudet gjelder turer innad i Oppdal kommune for aldersgruppen fra fylte 15 år til og med fylte 20 år.

Om ordningen

Prisen/egenandel er 50 kroner pr. person uavhengig av kjørelengde og antall personer.

Alle turer må bestilles før kl 20:00.

Bestillingen skal inneholde:

• hentested
    • tidspunkt
    • bostedsadresse
    • navn
    • fødselsdato
    • telefonnummer.

Dermed er det mulig å få kontakt dersom noe uforutsett skulle skje. Legitimasjon skal vises fram på forespørsel. Ved manglende oppmøte kan Oppdal kommune kreve refusjon fra bestiller.

Oppmøtested i sentrum utenom privat adresse er kulturhuset.

Fra arrangement i og utenfor sentrum er det et mål med samkjøring, dvs flest mulig passasjerer på hver tur. Det praktiseres derfor faste hjemkjøringstider: kl 22:00, 23:00, 24:00, 01:00 og 02:00.

Publisert: 17.03.2016 14:35
Sist endret: 17.03.2016 14:35