Friluftslivsområder

Oppdal har store og varierte naturområder for mange forskjellige friluftslivsaktiviteter sommer som vinter.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Rauøra friluftsområde

Rauøra badestrandRauøra ligger ved Gjevilvatnet i Gjevilvassdalen, og den 1,5 km lange sandstranda er et meget populært utfartsområde på varme sommerdager. Området er opparbeidet med toalettanlegg, informasjonstavler og to parkeringsplasser med plass til i alt 140 biler.

Det er skiltet fra Rv70 til Gjevilvassdalen, og videre skilting fra Gjevilvassvegen til anvist parkersingsplass ved Rauøra. Det er bomvegavgift på Gjevilvassvegen. 

Kart over Rauøra

Badeliv i KullsjøenKullsjøen friluftsområde

Kullsjøen friluftsområde ligger like sør for Oppdal sentrum og er et attraktivt nærmiljøområde med parkeringsplass, badeplass, grillplasser, bord og benker, toalettbygg, infotavler og turstier gjennom området. For å komme til Kullsjøen; følg skilting ut fra Vikavegen nedover Bregnevegen og ta til venstre etter ca 350 meter.

Kart over Kullsjøen Kart over friluftsområder i sentrum

Elgtjønna

Elgtjønna ligger lunt og fint til i Kåsen, lett tilgjengelig for alle. Start ved parkeringsplasen på skytebanen og følg merket sti/veg. Ved Elgtjønna er det satt opp rastebord og gapahuk med bålpanne. Området er godt tilrettelagt for rullestolbrukere.

Outtt Oppdal

OPPDAL:365 AS er en gjeng med ekte oppdalspatrioter. De henter inspirasjon fra den lett tilgjengelige naturen vår; når vi ikke sitter inne på kontoret er vi ute i skogen eller på fjellet. Endelig kan vi dele våre turer med deg!

Outtt Oppdal (ekstern link)

Tur og sykkelkart

Turkart

Kartet over tur- og sykkeløyper får du kjøpt i servicetorget på rådhuset.

Pris 50 kr

Kontaktperson Stilling Kontaktinfo
Sjur Vammervold                Kulturkonsulent                  tlf: 72401827, e-post: sjur.vammervold@oppdal.kommune.no
Kari Anne Kaxrud Wilberg Rådgviver skog og utmark tlf: 72401820, e-post: kari.wilberg@oppdal.kommune.no

Publisert: 26.01.2016
Sist endret: 29.01.2018 15.38