Pressemelding 11. januar kl. 15.30

Siden i går har 13 personer testet positivt med hurtigtest på Covid 19 i Oppdal. 5 av disse er elever på Drivdalen skole og 2 er lærere. 3 er elever på 7. trinn på Aune barneskole.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


4 av de smittede er husstandsmedlemmer til personer som testet positivt på søndag. En av disse er ansatt på Oppdal helsesenter, og har vært unntatt smittekarantene fordi vedkommende har fått 3. vaksinedose og tar daglig selvtest. Den smittede hadde negativ test i går, og var etter dette på jobb på Oppdal helsesenter. Nærkontakter er kartlagt og håndtert.

I tillegg har en person fra Oppdal testet positivt for Covid 19 på Gardermoen etter innreise. Den smittede er isolert i Oppdal.

På Drivdalen skole er det nå totalt 19 elever og 4 lærere som er smittet. I tillegg er det mange elever som er borte fra skolen på grunn av karantene som husstandsmedlem. Av 51 elever totalt på skolen, var det i dag 20 elever som var tilstede. Driften av skolen ivaretas ved at lærerne som er der har 3 vaksinedoser eller er unntatt smittekarantene i arbeidstid. Koronagruppen har i dag bedt om at elever og lærere som ikke er i smittekarantene/isolasjon også begrenser sin kontakt med andre de nærmeste dagene.

Det er ikke registrert smitte i barnehagen på Drivdalen oppvekstsenter.


Publisert: 11.01.2022
Sist endret: 11.01.2022 15.47