Pressemelding 14. januar 22 kl. 18.00

Det er siden forrige pressemelding 12.01.22 registrert 38 nye smittede her i Oppdal. Denne utviklingen er omtrent som forventet.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Drivdalen skole fortsetter på rødt nivå til og med onsdag, mens barnehagene og grunnskolene forøvrig drives på gult nivå ut neste uke, dvs ut fredag 21. januar.
Oppdal Videregående skole og voksenopplæringen er etter sentrale anbefalinger og det faktum at det ikke er registrert smitte pr i dag, satt på grønt nivå.

Karantenereglene for øvrige nærkontakter (altså ikke husstandsmedlemmer) er nå opphevet og har tilbakevirkende kraft. Det betyr at de som har fritidskarantene nå kan avslutte den. Dette gjelder for alle. Øvrige nærkontakter skal ikke lengre i karantene, men ta en test på dag 3 og 5.

Vi venter en stigning i antall smittede fremover og har i dag fått på plass en digital løsning der en selv skal registrere positiv hjemmetest, samt varsle sine nærkontakter. Gå inn på kommunens hjemmeside for innlogging med Bank-ID samt veiledning:
https://oppdal.kommune.no/tjenesteomrader/snarveier/korona-informasjon/

For øvrig viser vi til informasjonen som ligger på regjeringen.no: https://www.regjeringen.no/no/tema/Koronasituasjonen/id2692388/


Publisert: 15.01.2022
Sist endret: 15.01.2022 16.32