Min side

Velkommen til Min side. Tjenestene under krever pålogging med IDporten.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Eiendom

Tjenesten "Min Eiendom" gir deg tilgang til informasjon fra Grunnboken og Matrikkelen for alle dine eiendommer, og opplysninger om kommunale gebyrer og eiendomsskatt i Oppdal kommune.

Min Eiendom

 

Altinn meldingsboks

Tjenesten "Altinn meldingsboks" gir deg tilgang til dine personlige meldinger fra Altinn

 Altinn meldingsboks

Mine skjema

Tjenesten "Mine skjema" gir deg en oversikt over lagrede og innsendte skjema. Du kan fortsette på lagrede skjema, og se oversikten viser hvilke skjema du tidligere har sendt inn. 

Mine skjema

Digital post

Motta post fra det offentlige rett på pc/brett og/eller mobil og spar miljøet for unødvendig transport og bruk av papir. Samtidig sparer det offentlige penger på å sende brev med posten.

Har du ikke valgt deg en digital postkasse kan du gjøre det på norge.no

Regelverk for digital kommunikasjon

Den digitale postkassen blir ditt eget trygge arkiv, hvor du lett finner igjen post fra kommunen eller andre offentlige instanser. Med en digital postkasse bidrar du til at det offentlige kan bruke fellesskapets penger på andre ting enn porto, papir og transport. Samtidig er du med å skåne miljøet.

Norge.no er hovedkanalen for informasjon om digital kommunikasjon. Du vil finne masse informasjon ved å gå inn på https://www.norge.no/nb/om-digital-postkasse 

Oppdal kommune starter i januar å sende digital post i første omgang gjennom Altinn. Du vil få varsel på SMS og/eller e-post når du har mottatt digital post fra kommunen i Altinn. Dersom det går over to dager uten at du leser brevet i Altinn, vil du få det tilsendt i posten. Leser du brevet i Altinn i løpet av to dager, vil du ikke få det i posten.

Har du reservert deg mot å motta post digitalt, vil du få den på samme måte som før, på papir. Dersom du aldri har benyttet en offentlig tjeneste på nett som krever innlogging via ID-porten, vil du fortsatt motta posten din fra det offentlige på papir. Du trenger da ikke reservere deg. Les mer om å reservere seg mot å motta elektronisk post


Publisert: 03.03.2017
Sist endret: 03.03.2017 08.56